Slik kontrollerer du dine data i Pinch


Vi i fluxLooop er opptatt av å la deg styre hvilke data som Pinch får tilgang til.

Utover det at du gir et aktivt informert samtykke hvis du velger å dele informasjon, har du alltid anledning til å melde deg av eller slette dataene som samles inn av Pinch.

Du bestemmer selv via et aktivt samtykke

Pinch ikon

Første gang du åpner en mobilapplikasjon som benytter Pinch blir du spurt om du vil dele posisjonen din og om du synes det er greit at applikasjonen kan sende deg push-meldinger. Det er viktig for oss i fluxLoop at du har tilgang til å lese vilkårene og betingelsene for applikasjonen. Vilkårene er tilgjengelige i samme bilde.

Om du vil benytte Pinch i mobilapplikasjonen er det viktig at du leser gjennom betingelsene for bruk av appen. Betingelsene er kvalitetssikret av jurister, og er først og fremst opprettet for å sikre at du har umiddelbar oversikt over hvem som har mulighet til å behandle dine data. I tillegg er det viktig for oss at du skal kunne enkelt forstå hva dataene som samles inn kan benyttes.

 

Du kan enkelt endre mening og melde deg ut av Pinch

Pinch ikon

Vi har gjort det som standard i Pinch at du enkelt kan gå inn på innstillingene til mobilapplikasjonen og forhindre at det samles inn data. Som illustrert nedenfor kan du velge bort «Brukertilpasset innhold». Da samles det ikke lenger inn lokasjonsdata og følgelig vil det ikke sendes brukertilpasset innhold fra Pinch.

Slik gjør vi det enkelt for deg å bestemme. Dette gjør det mulig for deg å fortsatt benytte mobilapplikasjonen uten å skru av Blåtann eller avinstallere applikasjonen. Du kan bevege deg utendørs uten å dele informasjon om din posisjon om du ikke ønsker det. Dette er enkelt selv om noen mener det er vanskelig – «Dagens Næringsliv – Tar sporing til et nytt nivå«.

 

Slett alle registrerte data om din egen brukerprofil

Pinch ikon

Om du skulle ønske å slette alle registrerte data tilknyttet din brukerprofil, går du inn på samme sted som overfor og velger «Slett alle data om min brukerprofil». Slik gir vi deg full kontroll over hvilke data som deles og vi gjør det enkelt for deg å melde deg ut av delingen av data til mobilapplikasjonen og Pinch.

Har du spørsmål tilknyttet Pinch og personvern er det bare å ta kontakt med meg på ulrik@fluxloop.com eller 413 03 375.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *